Afgelopen vrijdagavond was de afsluiting van de Kindermuziekweek. In deze week is er wederom een groep nieuwe kinderen gestart bij de vereniging om te onderzoeken welk instrument zij leuk vinden om te gaan spelen. Met dit initiatief stimuleert Muziekvereniging Ontwaakt het maken van muziek bij de jeugd. Er wordt de afgelopen jaren erg veel geïnvesteerd in het werven van jeugd door een nieuwe aanpak van onze muziekopleiding. We worden hiervoor financieel ondersteund door Jeugd Support Ontwaakt.

Via deze stichting kunnen supporters van de vereniging voor slechts 30 euro per jaar de jeugd laten groeien. Zo worden de activiteiten van ‘Het Grote Muzieklab‘ financieel ondersteund, maar ook de aanschaf van instrumentarium en leuke jeugdactiviteiten. Via www.stichtingjso.nl is het mogelijk om ook supporter te worden.

De toch al feestelijke avond werd extra feestelijk afgesloten, door de overhandiging van een cheque voor een jeugduitje, die door Mila, Twan en Hidde namens de jeugd van de vereniging in ontvangst werd genomen. Zij speelden dit jaar een centrale rol in de promotie van Het Grote Muzieklab door het maken van een leuk filmpje en een bezoekje aan Radio Hattem, beiden terug te vinden op onze social media kanalen.

Deel dit bericht!