Dit weekend doken drie jeugdleden van Ontwaakt de studio in om een filmpje op te nemen ter promotie van ‘Het Grote Muzieklab‘ dat in april weer van start gaat. Deze editie staat net als vorig jaar in het teken van de Kindermuziekweek en we hebben ervoor gekozen om jeugdleden aan het woord te laten over hu muzikale droom.

Zaterdagochtend vroeg vertrokken Mila, Twan en Hidde samen naar de studio van Menno Beijer om het filmpje op te nemen voor een greenscreen. In de studio kregen ze eerst uitleg over wat er allemaal te zien was om hun heen en werd er gewerkt aan een leuk script. Daarna namen ze alledrie een kort fragment op van het filmpje, waarin ze hun droom vertellen en hier even in geplaatst zijn. Samen deden ze op een leuke manier een oproep aan de jeugd om muziek te komen maken bij de vereniging.

Supertrots zijn we op deze toppers en het resultaat!

Deel dit bericht!