Op vrijdagavond stond het podium in MFC De Marke weer bomvol met leerlingen die in de afgelopen tijd zijn gestart bij de vereniging. Samen met de Experiband lieten zij zien hoe leuk het is om muziek te maken en vooral hoe gaaf het is om dat zo snel al in een orkest te kunnen doen.

Reden was een feestelijke afsluiting van Het Grote Muzieklab, wat eerder deze week startte. De Experiband, leerlingen van de Orkestles XL en deelnemers aan het Muzieklab lieten op het podium samen zien hoe leuk het is om muziek te maken. Er waren zowel afzonderlijke optredens van de groepen en gezamenlijk werd het speciaal voor de Kindermuziekweek geschreven lied ‘Energie’ gespeeld. Niet alleen op het podium, maar ook in de zaal werd enthousiast meegedaan. De vereniging kijkt terug op een zeer geslaagde middag en avond vol lachende gezichten, rode wangen, maar vooral hele enthousiaste kinderen.

Een impressie van de avond is te vinden via deze link.

Deel dit bericht!