‘Het Grote Muzieklab’ doet op 10 april weer mee aan de Kindermuziekweek!

Ben jij benieuwd of het maken van muziek iets voor jou is? Dan ben je hier op de juiste plek! Tijdens ‘Het Grote Muzieklab’ krijg jij namelijk de kans om gratis kennis te maken met de muzikale wereld.

Net als vorig jaar doen wij ook dit voorjaar weer mee met de Kindermuziekweek*! Daarom starten we op woensdag 10 april van 13:30 tot 15:30 met een leuke (en gratis!) middag met workshops waar je allerlei leuke dingen gaat doen en leren op het gebied van muziek. Ga dus mee ons ‘Het Grote Muzieklab’ in en experimenteer erop los! Op vrijdagavond 12 april van 19:00 tot 20:00 laat je tijdens een leuke afsluiting zien wat je geleerd hebt!

Wil je hier meer over weten? Lees dan de informatie op deze pagina. Twijfel je nu al niet meer, meld je dan direct aan via de knop hieronder.

Hopelijk zien we je binnenkort!

* De Kindermuziekweek is een landelijk initiatief dat dit jaar plaatsvindt in de week van 5 t/m 14 april. Wij als muziekvereniging hebben ons wederom verbonden aan dit initiatief omdat wij het belangrijk vinden dat meer kinderen in aanraking komen met muziek.

Waarschijnlijk heb je wel eens een fanfareorkest gehoord, misschien zelfs zonder dat je het doorhad. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Op woensdagmiddag 10 april van 13:30 tot 15:30 kom je hier achter. In deze muzikale middag met verschillende workshops, ga je onderzoeken of dit jou leuk lijkt. Of je nu meer uit wil vinden over een fanfareorkest, instrumenten wilt uitproberen, lekker bezig wilt met wat ritmes of je wilt leren hoe je jezelf op een podium presenteert: bij ons ben je op de juiste plek! 

Als afsluiting ga je samen met de andere deelnemers op vrijdagavond 12 april iets leuks laten zien tijdens een afsluiting. Ook onze leerlingen en Experiband zullen meedoen, dus het belooft een leuke avond te worden!

En lijkt het je dan leuk om door te gaan? Dan doe je gewoon nog lekker twee lessen gratis mee tot de meivakantie om nog veel meer te leren! Deze lessen vinden plaats op 17 en 24 april van 13:30 tot 14:15, waarin je verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten kan bespelen, noten leert lezen, maar het allerbelangrijkste: je gaat leren hoe leuk het is om samen met je vrienden muziek te maken.

Het project is bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen en staat onder professionele begeleiding. We werken namelijk samen met Stichting TacT Muziek, gespecialiseerd in het aanbieden van muziekopleidingen en scholenprojecten. Projecten als deze kunnen wij gratis aanbieden aan de jeugd van Hattem door de hulp van Stichting Jeugd Support Ontwaakt.

Stel, je vindt het na deze lessen helemaal te gek om muziek te maken en je wilt graag verder… wat dan?

Nou, dan biedt Muziekvereniging Ontwaakt een vervolgprogramma aan met proeflessen. Je gaat eens per week oefenen met alle andere doorstromers en nog meer leren over muziek maken! Het doel van dit vervolgprogramma is om te ontdekken of jij tot een instrumentkeuze kan komen en daarna bij onze vereniging in het opstap-orkest wilt komen spelen.

Wil je je aanmelden?

Tof dat je mee wilt doen! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: nieuwe aanmeldingen krijgen voorrang. Heb je al eens eerder deelgenomen aan ‘Het Grote Muzieklab’, dan kan het zijn dat we jou bij te veel aanmeldingen op de reservelijst plaatsen.

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via muzieklab@ontwaakthattem.nl

    Tijdens deelname wordt er beeldmateriaal gemaakt, wat uitsluitend door Muziekvereniging Ontwaakt verwerkt en gebruikt wordt voor social media, website of krant.

    Muziekvereniging Ontwaakt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gebruikt deze alleen voor doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt. We werken voor onze muziekopleiding samen met derden, waarmee deze gegevens gedeeld worden t.b.v. lesgerelateerde zaken en/of calamiteiten. Lees voor meer informatie ons privacybeleid