Ter promotie van Het Grote Muzieklab brachten Mila, Twan en Hidde en bezoekje aan Radio Hattem. Eerder deze maand maakten zij een mooi filmpje in de aanloop naar de volgende editie van het Muzieklab, welke te vinden is op onze social media.

Tijdens hun bezoek vertelden zij uitgebreid over hun muzikale dromen, maar ook over hun eigen deelname aan Het Grote Muzieklab een jaar geleden tijdens de Kindermuziekweek. Alledrie de jeugdleden zijn inmiddels in opleiding bij onze vereniging en hebben enorme stappen gemaakt. Tijdens de aankomende Kindermuziekweek zitten ze dan ook samen met alle overige leerlingen én de Experiband op het podium om een nieuwe groep jeugd te ondersteunen in hun deelname aan Het Grote Muzieklab.

Het volledige fragment van dit radio-bezoek is terug te vinden via deze link.

Deel dit bericht!