Ontwaakt organiseert ook grootschalige evenementen. Dit is niet alleen erg leuk, maar zelfs zo belangrijk voor het voortbestaan van de vereniging dat er sinds 2016 een zelfstandige commissie in het leven is geroepen waarin een viertal leden verantwoordelijk is voor de planning en realisatie hiervan. En daar komt best nog wat bij kijken! Van de keuze van de muziekstukken tot het plannen van de techniek. Van sponsoren vinden tot het ontwikkelen van alle PR!

Inmiddels hebben wij in de afgelopen jaren een aantal grote evenementen mogen organiseren. Bij deze evenementen betrekken wij altijd ondernemers uit de regio Hattem en soms koppelen wij een maatschappelijk doel aan het evenement. Of het nu is voor een evenement als Maistro of om samen met ouderen te dineren tijdens onze Kerstshow, wij vinden het belangrijk om dingen samen te doen. Voor een impressie van onze evenementen, kunt u een kijkje nemen op de volgende pagina's:

 

Bent u ondernemer regio Hattem en lijkt het u leuk om ook samen te werken aan een gaaf evenement? Neem dan gerust contact met ons op om eens te kijken naar de mogelijkheden: eventcommissie@ontwaakthattem.nl.