Welkom!

Zoek jij ook plezier in het maken van muziek? Wij wel. Samenwerken aan leuke evenementen. Groeien door uitdaging en teamwork. Gezelligheid en ontspanning. Muziekvereniging Ontwaakt is een vereniging die middenin de Hattemse samenleving staat en dat al ruim 90 jaar! Met recht een vereniging om trots op te zijn! Wil jij leren om een instrument te bespelen of doe je dit al en je wilt dit graag weer oppakken? Ben jij ook benieuwd of onze vereniging bij jou past? Kom dan een keer een kijkje nemen op onze repetitie en laat je verrassen hoe leuk het is om bij een fanfare te spelen!

Nieuws

Jeugd heeft de toekomst!

Jeugd is voor Muziekvereniging Ontwaakt erg belangrijk. Wij steken als vereniging dan ook voortdurend veel tijd in het werven en opleiden van jeugdleden. Als vereniging zijn wij een belangrijke brug tussen de jeugd en hun culturele vorming en wij voelen dan ook de verantwoordelijkheid om deze rol te vervullen. Voor Ontwaakt is er een aantal kernwaarden als het om onze jeugd gaat:

Muzikale vorming

Deze klinkt misschien logisch, maar het kost erg veel tijd en geld om te zorgen voor een goede muziek-educatie. Binnen de vereniging is dan ook een aantal leden volledig gericht op deze taak en zij zorgen ervoor dat onze jeugdleden altijd de beste educatie en begeleiding krijgen. Een persoonlijke aanpak is hierin belangrijk.

Betrokken

We maken samen muziek en dat betekent dat we ook samen verantwoordelijk zijn voor de vereniging. Bij diverse verenigingsactiviteiten betrekken we dan ook jeugdleden, zodat zij niet alleen muzikaal ontwikkelen, maar ook leren hoe we samen  activiteiten organiseren en uitvoeren.

Vertrouwd podium

Het is niet niets: op een podium staan voor een volle zaal publiek. Via kleine en laagdrempelige evenementen laten wij onze jeugd kennismaken met het podium om zo het zelfvertrouwen te vergroten en vertrouwd te raken met dit podium. Hierin staat het individuele jeugdlid voorop en die bepaalt!