Na een aantal jaar te hebben overgeslagen is er dit voorjaar weer een chocolade actie georganiseerd om de verenigingskas aan te vullen. Opnieuw werd er gekozen om gebruik te maken van Baltus Fundraising, waar we niet alleen een heel uitgebreid assortiment konden aanbieden, maar waarvan er ook 40% van de totale verkoop voor de vereniging is.

In de afgelopen weken zijn de leden daarom druk in de weer geweest om zo veel mogelijk paaschocolade te verkopen! In drie weken tijd zijn er 275 bestellingen geplaatst, met ruim 600(!) artikelen, waarbij de jeugd van Ontwaakt zeer actief bezig is geweest. Op de “Orkestles XL” hebben alle jeugdleden dan ook iets lekkers ontvangen en is er aan het jeugdlid die het meest verkocht heeft een tas vol met lekkers uitgereikt. Emma Dekker was de gelukkige, met maar liefst 70 bestellingen!

De totale opbrengst voor de vereniging van deze chocolade actie is € 2.133,60. Een prachtig bedrag natuurlijk, waarmee we een hoop mooie dingen kunnen doen. De organisatie van de actie bedankt dan ook de leden voor de inzet én alle kopers van chocolade voor hun bijdrage!

Deel dit bericht!