Het studieorkest was op zaterdag 5 maart te gast bij Excelsior Zalk. Het was het eerste echte optreden met publiek sinds lange tijd, dus er werd echt een feestje van gemaakt! De C-band en de B-band van Excelsior openden het Goodbye Corona Concert. Na de pauze speelde het studieorkest van Ontwaakt.

Het was wel even spannend voor het studieorkest, want helaas lag onze eigen dirigente Sandra Mulder in de lappenmand. Gelukkig was Nyncke de Vries na het dirigeren van de orkesten van Excelsior ook nog bereid om het studieorkest te begeleiden. De presentatie werd spontaan verzorgd door Marleen, Kaat, Erik en Anouk en zo maakte het studieorkest er toch nog een spetterend optreden van.

We willen Excelsior Zalk hartelijk bedanken voor de goede organisatie van het concert!

Foto door Nout Uffing

Deel dit bericht!