Tijdens de Algemene Ledenvergadering op zaterdag 22 januari 2022 zijn er twee leden in het zonnetje gezet wegens hun jubileum bij Ontwaakt. Omdat de vergadering online plaatsvond zijn voorzitter Mariëtte van Raalte en secretaris Jannique Senz enkele dagen voor de vergadering bij de jubilarissen langs geweest.

Jeroen Scheffer is gehuldigd voor zijn 25-jarig lidmaatschap. Geïnspireerd door zijn buurman is de kleine Jeroen begonnen met trommelles. Inmiddels is hij iedere donderdagavond te vinden tussen de slagwerkers van het A-orkest. Hij heeft enkele jaren deel uitgemaakt van het bestuur. Tegenwoordig houdt hij zich actief bezig met o.a. de website, events zoals Maestro van Hattem en nu ook het Grote Muzieklab. Ontwaakt feliciteert hem dan ook van harte met dit mooie jubileum.

Erelid Burg van Raalte sr. is gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Al is zijn lidmaatschap voor hem een vanzelfsprekendheid, kan Ontwaakt deze bijzondere mijlpaal niet zomaar voorbij laten gaan. Burg is een veelzijdige muzikant die ooit is begonnen op bugel, jarenlang saxofoon heeft gespeeld en inmiddels de bastuba speelt in zowel het studie- als het A-orkest. Hij is jarenlang actief geweest als (dagelijks) bestuurslid. Tegenwoordig is hij lid van de instrumentencommissie en bibliothecaris van het studieorkest. Ontwaakt is ontzettend blij met zijn inzet en feliciteert Burg met zijn prachtige jubileum!

Deel dit bericht!