Muziekvereniging Ontwaakt start in Februari met Het Grote Muzieklab, een project waarin schoolgaande kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de basisschool aan deel kunnen nemen. Het doel is om kinderen te enthousiasmeren om samen met hun vrienden muziek te maken. In zes gratis lessen kunnen zij gaan experimenteren met allerlei instrumenten en kennismaken met de wereld van muziek, noten en ritmes.

Wij vinden het als vereniging belangrijk om het muziekaanbod voor iedereen toegankelijk te maken en te houden. Het Grote Muzieklab wordt dan ook als een nieuw initiatief opgestart als onderdeel van een hernieuwde toekomstvisie en opleidingsprogramma, waarin de groei van jeugd en de vereniging centraal zullen staan.

Meer informatie hier en aanmelden kan door het onderstaande formulier in te vullen:    Deel dit bericht!