Tijdens de jaarvergadering op zaterdag 27 januari is er speciale aandacht geschonken aan enkele leden i.v.m. hun jubileum bij de muziekvereniging.

Helma Adams werd gefeliciteerd met haar 25-jarig lidmaatschap. Sinds haar entree bij de vereniging is ze niet meer bij Ontwaakt weg te denken: als tenorsaxofoniste, maar bijvoorbeeld ook als lid van de activiteitencommissie en in het bestuur. Helma heeft van 2013 t/m 2018 de functie van voorzitter van de vereniging vervuld.
Ook Jasper Dijkink werd in het zonnetje gezet voor zijn 25-jarig lidmaatschap bij Ontwaakt. Hij begon zijn carrière als ‘herintreder’ – vroeger heeft hij al wel muziek gemaakt, maar hij kwam pas na jaren zonder muziek bij Ontwaakt. Jasper is al jaren lid van zowel de Experiband en het A-orkest, en maakt al sinds 2010 deel uit van het bestuur.
Op de repetitie op 1 februari werd Marieke Veluwenkamp (niet op de foto) gefeliciteerd voor haar 40-jarig lidmaatschap bij Ontwaakt. Als dochter uit een muzikale familie was het vanzelfsprekend dat Marieke op jonge leeftijd bij ‘de muziek’ kwam. Ze is als muzikante en als sfeermaker niet meer weg te denken uit het A-orkest, waar ze wekelijks te vinden is met haar hoorn.

De leden die dit jaar hun jubilaris vierden hebben aangegeven geen behoefte te hebben aan een officiële huldiging, maar Ontwaakt laat dit natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom ontvingen zij uit handen van secretaris Mariëtte van Raalte een mooi bedankje in de vorm van een gepersonaliseerde theemok en een heerlijke chocoladereep van Bonbon Atelier A3 Hattem. Van harte gefeliciteerd alle drie, op naar het volgende jubileumjaar!

Deel dit bericht!