Op zondagmiddag 21 januari was de sportschool in Hattem gastheer van een speciaal evenement – het Goede Voornemens Concert: een inspirerende ervaring die fitness en muziek combineert om de gemeenschap te motiveren voor een gezonder 2024.

Het publiek werd vermaakt door de Experiband, de Slagwerkgroep en het A-orkest van Ontwaakt. Tijdens het concert waren toehoorders in de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje of een drankje en om gebruik te maken van de sportfaciliteiten.
Niet alleen het publiek, maar ook de muzikanten hebben zich in het zweet gewerkt toen voor en na het concert alle slagwerkinstrumenten met de trap naar boven en beneden gebracht werden.

We bedanken Michel Warlich en Ibrahim Al Badry van Sportscenter Bijsterbosch voor de goede samenwerking en het verzorgen van de hapjes en drankjes. We kunnen terugkijken op een uniek en geslaagd evenement!

Deel dit bericht!