Ontwaakt heeft weer van zich horen voor de zomervakantie begon!

Op donderdag 30 juni heeft het B-orkest muziek gemaakt bij het Speelterrein in Assenrade, samen met de kinderen van Het Grote Muzieklab. Het was een succesvol eerste optreden voor de jonge muzikanten!

Op donderdag 7 juli waren zowel de slagwerkgroep, het B-orkest als het A-orkest van de partij bij de speeltuin in de ABC-buurt.

Op donderdag 14 juli hebben het A-orkest en het B-orkest opgetreden op het schoolplein van de Van Heemstraschool. Het was extra speciaal voor het B-orkest, omdat dit tevens het afscheid van dirigente Sandra Mulder was. Ook voor het A-orkest was het een buitengewoon optreden. Het orkest heeft uiteraard de mars gespeeld die erevoorzitter Klaas van der Worp na de serenade ter ere van zijn 90e verjaardag aan Ontwaakt heeft geschonken. Daarnaast waren er ook nog drie Maestro’s in het publiek. Na even aandringen hebben Patrick van der Kolk, Herman de Weerd en Mirjam Karssen nog één keer de baton overgenomen van dirigent Arno Groeneveld. Al met al waren het drie geslaagde optredens!

We gaan nu genieten van de zomervakantie en zullen in de week van 29 augustus de repetities weer hervatten. Benieuwd wanneer we weer optreden? Kijk in onze agenda!

Deel dit bericht!