Maestro van Hattem 2022 is gewonnen door Mirjam Karssen (Praktijk ‘Gaan voor Herstel’)!

En wat was het een prachtige avond! Het orkest in topvorm, een fantastisch programma en een bomvolle zaal. Alle Maestro’s hebben er keihard voor gewerkt en stuk voor stuk een goede performance neergezet. Uiteindelijk werd het een nek-aan-nek race tussen Mirjam Karssen en Susanne Annot (Atelier ‘Susanne Annot’), gevolgd door Patrick van Der Kolk (Slagerij van Guilik), Wim Schuring (Bruna Hattem), Herman de Weerd (Angelart Kunst&Zo) en Henk van Erven (Bultman – Hartholt Assurantiën en Hypotheken).

Wat ons betreft was het weer een topavond die smaakt naar meer!

Bedankt Arno Groeneveld, Marleen Sanderse en Jeroen van der Meer voor jullie goede jurering! Bedankt Willem Gunneman voor de professionele presentatie en BPM voor de techniek. En bedankt Gonny van Duinen Fotografie voor de mooie foto’s.

Juryleden Arno Groeneveld, Jeroen van der Meer en Marleen Sanderse
Henk van Erven
Herman de Weerd
Wim Schuring
Patrick van der Kolk
Susanne Annot
Mirjam Karssen
Slagwerkers Rogier, Igor en Erik
Het A-orkest van Ontwaakt o.l.v. Arno Groeneveld

Deel dit bericht!