De eerste online voorspeelavond van Ontwaakt was een groot succes! Het enthousiaste publiek heeft in de eigen huiskamer genoten van de creatieve acts van onze eigen leden. Jeroen Scheffer, Erik Adams en Burg van Raalte zijn uitgeroepen tot de grote winnaars van de avond met hun vertolking van Child’s Anthem van Toto. Jeroen heeft samen met zijn dochter Anne-Sophie live de wisselbeker in ontvangst genomen.

De overige winnaars zijn:
– Igor: veteranenprijs
– Stephanie: aanstormend talent
– Lynn & Sanne: originaliteitsprijs
– Kaat, Rebecca, Rogier & Mariëtte: beste ensemble

Alle deelnemers ontvangen een bedankje, mede mogelijk gemaakt door IJsboerderij IJscowd. Daarnaast willen we de Club van Zestig, onze moderator Burg en jurylid Arno Groeneveld natuurlijk heel erg bedanken voor hun inzet! Als kers op de taart heeft de Club van Zestig de vereniging verrast met een mooie cheque waarmee we twee nieuwe instrumenten kunnen aanschaffen voor onze jeugdleden!

Benieuwd naar de winnende act? Bekijk ‘m hier:

Deel dit bericht!