Ontwaakt kan terugkijken op een geslaagd najaarsconcert, met mooie optredens van de slagwerkgroep en het studieorkest en een succesvolle try-out van het a-orkest ter voorbereiding op het concours op 30 november in Zutphen.

Ook hadden we een jubilaris in ons midden. Dries Kroese, trouw erelid van Ontwaakt, is dit jaar maar liefst 65 jaar lid van onze mooie vereniging. Mariëtte van Raalte sprak hem namens het bestuur toe. Dries is er iedere donderdag bij en wanneer hij ineens niet op de repetitie verschijnt, is er altijd reden tot paniek. Hij is onlosmakelijk verbonden met zijn trombone en neemt zelfs zijn mondstuk mee op vakantie om te kunnen blijven studeren. Ook heeft hij diverse tromboneleerlingen gehad en enthousiasmeert hij nog steeds nieuw talent. Zijn kleindochter Stephanie is lid van de slagwerkgroep én het studieorkest en zij mocht haar opa de oorkonde overhandigen en de bijbehorende versierselen opspelden.

Deel dit bericht!