We zijn weer een ontzettend leuk evenement aan het organiseren voor jullie en onszelf: “De Klok Rondtwaakt”!

Op vrijdagavond 5 juli a.s. zullen wij aftrappen met een zomeravond (open lucht) concert bij Herberg Molecaten van 20.00 tot 22.00 uur. Heerlijk buiten op deze prachtige locatie van onze hoofdsponsor kun je gaan genieten van onze muziek onder het genot van een drankje! Met medewerking van Willem Gunneman zal dit weer een geslaagde avond gaan worden. Dit alles ter aftrap van een actie t.b.v. de verenigingskas. Om te beginnen steunt u met ieder drankje dat u hier aanschaft de vereniging.

Na 22.00 uur zullen wij vertrekken naar MFC de Marke om daar nog eens 12 uur lang muziek te gaan maken met zo veel mogelijk leden. Wederom voor de clubkas, want onze leden laten zich sponsoren door bedrijven en door vrienden en familie. Nog niet een lid gesponsord? Geef een reactie hieronder en we maken het in orde voor je! Zin om een kijkje te komen nemen ‘s nachts? Ook dat kan!

Het laatste uur van deze marathon zullen wij wederom met de gehele vereniging afsluiten in de vorm van een koffieconcert in MFC De Marke. Ook daar ben je van harte welkom om te komen kijken wat de opbrengst van het evenement is voor de club.

Deel dit bericht!