Vanavond vierden wij de KLEURRIJK Kids Night! Een superleuke avond waar we hebben kunnen genieten van allerlei optredens. Niet alleen de Experiband en de slagwerkgroep traden hier op, maar ook de leerlingen รฉn de nieuwe deelnemers van Het Grote Muzieklab die op woensdag les hebben gehad en op vrijdag laten horen wat ze hebben geleerd!

Er werd niet alleen mooie muziek gemaakt, maar ook werd een muziekstuk โ€˜onthuldโ€™ waar afgelopen woensdag aan gewerkt is door alle deelnemers van Het Grote Muzieklab. Tijdens deze middag hebben alle deelnemers in groepjes een eigen melodie bedacht en opgenomen in een studio. Vanavond hadden de aanwezigen de primeur om dit muziekstuk te horen!

Van deze melodie wordt door Angelart Kunst&Zo een kunstwerk gemaakt dat in VR te bekijken en te beluisteren zal zijn! Op ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ staat dit kunstwerk tijdens Kleurrijk voorafgaand aan onze show in de Andreaskerk in een expositie.

Met Het Grote Muzieklab bieden we een podium aan waar kinderen kunnen laten zien hoe leuk het is om vooral samen muziek te maken. Deze week was de aftrap van een nieuwe reeks gratis lessen waar kinderen kunnen gaan onderzoeken welk instrument zij leuk vinden om te spelen!

Muziekvereniging Ontwaakt biedt dit alles aan met ondersteuning vanuit ๐—๐—ฒ๐˜‚๐—ด๐—ฑ ๐—ฆ๐˜‚๐—ฝ๐—ฝ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ๐˜.

Klik hier voor een te gekke video om terug te blikken op deze speciale aftrap van Het Grote Muzieklab!

Deel dit bericht!