Tijdens de laatste donderdagavonden van het seizoen op 13 en 20 juli vonden er geen repetities plaats, maar hebben we heerlijk buitenoptredens mogen geven. Op 13 juli was het feest bij Speeltuin het Rietveld. Natuurlijk hebben de Experiband en het A-orkest gespeeld, maar extra speciaal was de afsluiting van de proeflessen van dit jaar. De jongste leerlingen hebben zelf een paar stukken gespeeld en sloten hun optreden af door samen met de Experiband ‘Happy’ te spelen.

Een week later waren we te vinden bij Speeltuin ‘De Rode Berk’. In een ongedwongen setting hebben de Experiband, de slagwerkgroep en het A-orkest én het publiek een gezellige avond beleefd. We kijken trots terug op het afgelopen seizoen. Op 2 september zijn we te vinden met een foodtruck op de rommelmarkt in Hattem, en vanaf 4 september gaan de repetities en lessen in het nieuwe seizoen weer van start. Fijne vakantie allemaal!

Deel dit bericht!