Vandaag een mooi artikel én een advertentie in De Hattemer waarmee we officieel de kaartverkoop aftrappen voor de KLEURRIJK shows op zaterdagavond 14 oktober! Het belooft een fantastische beleving te gaan worden die je zeker niet wil missen en daarom staan er maar liefst twee shows gepland: één om 18:30 uur en één om 21:00 uur.

Ga voor 𝗺𝗲𝗲𝗿 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲 𝗼𝘃𝗲𝗿 𝗞𝗟𝗘𝗨𝗥𝗥𝗜𝗝𝗞 naar www.kleurrijkhanze.nl en koop online je kaarten! Binnen Hattem brengen wij ze zelfs gratis bij je langs. Wil je toch liever contant afrekenen koop ze dan bij AngelArt Kunst&Zo in de Achterstraat 50. Wacht niet te lang, want er zijn een beperkt aantal plekken!

📌 Grote of Andreaskerk in Hattem

🤝 Hoofdpartners van KLEURRIJK: FleetGO en Gasterij De 7 Heuvels

🎨 Vormgeving: diesignloods.nl

📸 Fotografie: Gonny van Duinen Fotografie

💪 Samenwerkingen: Muziekvereniging Ontwaakt | Willem Gunneman | Angelart Kunst&Zo | Atelier Susanne Annot

Deel dit bericht!