Het studieorkest van Ontwaakt had op donderdag 26 november wel een heel bijzondere repetitie! Arno Groeneveld kwam op bezoek om opnames te maken van het liedje ‘Hupsakee’, op speciaal verzoek van stichting Méér Muziek in de Klas. Die stichting zorgt ervoor dat alle basisschoolkinderen in Nederland goed muziekonderwijs krijgen. Op woensdag 9 december werd het Muziekakkoord Noord Veluwe ingeluid, en daar mochten wij dus aan meewerken! Hoe vet is dat?

Door ‘Méér muziek in de klas op de Noord Veluwe’ gaan we er samen met de basisscholen voor zorgen dat alle kinderen muziek kunnen maken! Trots dat we als vereniging mogen meewerken aan dit prachtige initiatief. De jeugd heeft de toekomst en muziek verbindt!

Kijk voor meer informatie over Méér Muziek in de Klas op www.meermuziekindeklas.nl.

Deel dit bericht!