Jonas Bakker is de grote winnaar van de voorspeelavond van Ontwaakt. Hij speelde vrijdagavond op zijn sopraansaxofoon de sterren van de hemel en ging met de wisselbeker naar huis. De prijs voor het aanstormend talent ging naar Stephanie Göeken, die op de snaredrum liet horen wat ze in de afgelopen paar maanden al heeft geleerd. De Woodstokkies kregen de prijs voor het beste ensemble en de originaliteitsprijs was voor Burg van Raalte jr., Erik Adams en Igor de Groot, die een ritmische zangact lieten zien. De optredens werden beoordeeld door de vakkundige jury bestaande uit Arno Groeneveld, Carl Borst en Marieke Veluwenkamp. De avond werd afgesloten door een optreden van het studieorkest, waarbij zowel alle deelnemers van de avond als alle overige jeugdige talenten uit de zaal mee mochten doen. Een speciaal dankwoord was er aan de Club van Zestig voor het mogelijk maken van deze avond!

Deel dit bericht!