Op 13 februari is ons lid Gees Wijnen-Hoogers overleden.

We zullen Gees, haar humor en betrokkenheid bij de vereniging nooit vergeten. Gees was afgelopen jaar maar liefst 70 jaar lid van Ontwaakt. Vooral als actief muzikant, later als trouw toeschouwer bij concerten.

Gees was de eerste vrouwelijke muzikant bij Ontwaakt (zie foto, midden vooraan). In haar beginjaren bij de vereniging kwam ze eens per 14 dagen vanuit Eindhoven naar de repetitie in Hattem. Later kwam ze in Hatten wonen en was ze er altijd, ook bij de optredens van de Hanewakkers. En ondanks dat dat vooral een mannenaangelegenheid was, vond ze dat leuk om te doen.

De laatste jaren kon Gees door gezondheidsproblemen niet meer bij concerten van Ontwaakt aanwezig zijn, maar af en toe kwam Ontwaakt nog wel naar haar toe. Bijvoorbeeld bij de huldiging van haar 60-jarig jubileum, toen ze de Hanewakkers uitnodigde bij haar in de kleine huiskamer in de Bongerd te komen spelen (zie foto).

Nu zullen we haar voorgoed gaan missen als trouw toeschouwer bij de concerten. Wij wensen haar familie en overige nabestaanden veel sterkte.

Deel dit bericht!