Zaterdagavond 21 april was het weer tijd voor het voorjaarsconcert van Ontwaakt. Ondanks de zomerse temperaturen mocht de vereniging veel enthousiast publiek ontvangen. Onder leiding van Sandra Mulder opende het studieorkest de avond. De jeugd bevond zich vooral in Caribische sferen met de stukken Pirates of the Caribbean en Caribbean Variations. Daarna was het de beurt aan het A-orkest, onder leiding van nieuwe dirigent Arno Groeneveld. Het orkest begon met The FMM March van Hattemer Marten van der Worp. Daarnaast werd het indrukwekkende Fire in the Blood en het koraalmatige Valley of Pinios gespeeld. Na de pauze ging het dak eraf met het swingende Soul Train en Land of Make Believe en het solostuk Faith, prachtig gespeeld door Marleen Adams op bugel.

Als klap op de vuurpijl werd de vereniging verrast door de voorzitter van de Club van Zestig Carl Borst met een mooie cheque. Een bijdrage in de opleidingskosten voor leerlingen die Ontwaakt zeker goed kan gebruiken. De avond werd door het studie- en A-orkest gezamenlijk afgesloten met het stuk Those Boots are made for walking, waarbij de jeugd heeft laten zien dat het wel goed zit met de toekomst van Ontwaakt. Na een staande ovatie van het publiek kan Ontwaakt terugkijken op een mooi eerste concert met de nieuwe, enthousiaste, dirigent Arno Groeneveld!

Deel dit bericht!