Het TalentKidz-orkest is een initiatief van Muziekvereniging Ontwaakt uit Hattem. Het betreft een tijdelijk project om kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met muziek en het spelen in een orkest. Voor meer informatie over onze vereniging kunt in in het menu op deze website de verschillende onderdelen van de vereniging bekijken, alsmede een stukje historie.

Het TalentKidz-orkest loopt van 28 mei 2019 tot en met 2 juli 2019, met een afsluitend orkest op 4 juli. De meest gestelde vragen vind je onderaan deze pagina.

Vraag of aanmelden?

Heb je een vraag of wil je je al direct aanmelden? Vul dan het formulier hiernaast in.

In geval van een aanmelding, vragen wij om een korte motivatie in het tekstveld. Je ontvangt dan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek waarin je inschrijving definitief gemaakt wordt.

Aanmelden kan tot 24 mei 2019!

  Ik wil mij aanmeldenIk heb een vraag

  Meest gestelde vragen

  Hieronder vind je de meest gestelde vragen over dit project. Klik op een vraag om het antwoord zichtbaar te maken. Mocht je vraag hier niet tussen staan, neem dan contact op via bovenstaand formulier.

  TaletKidz is een tijdelijk orkest voor kinderen die in een orkest willen leren spelen. Het orkest repeteert wekelijks en staat onder leiding van professionele begeleiding. Samen sluiten we het project af met een optreden, samen met ons studieorkest.
  Waarom niet? Muziek maken is een hobby voor het leven: je kunt tot op hoge leeftijd muziek (leren) maken. En jong geleerd is oud gedaan! Project TalentKidz legt de basis om te leren gezellig samen muziek te kunnen maken!
  Het TalentKidz-orkest loopt van 28 mei 2019 tot en met 2 juli 2019. Er zijn 6 repetities gepland, wekelijks op dinsdagmiddagen van 14.45 tot 15.30 uur. De repetities vinden plaats op OBS De Vlonder.
  Er mag een eigen instrument gekozen worden! Keuze uit; Cornet, trompet, bugel en bariton    
  De kosten bedragen € 35,- voor het gehele project, inclusief huur van het instrument.
  Nee hoor! Maar je mag al wel wat ervaring hebben met het bespelen van een instrument om ook aan dit project mee te doen.
  Kinderen vanaf groep 4 t/m groep 7 (voorwaarde is wel dat de voortanden gewisseld moeten zijn).