Bedankt voor je interesse in de muziekvereniging “Ontwaakt”. We hopen je binnenkort als nieuw lid welkom te mogen heten!

Contributie

Mocht je besluiten lid te worden en je kunt nog geen instrument bespelen, dan kun je lessen gaan volgen via de eigen opleiding binnen onze vereniging, zie ‘Muziekopleiding’.
Als je voor een onderdeel van de vereniging kiest, betaal je contributie, te weten:

Leden vanaf 20 jaar
€ 19
  • p/maand
Leden tot 20 jaar*
€ 14
  • p/maand
  • * mits scholier
3e gezinslid*
€ 7
  • p/maand
  • * tot 20 jaar
4e gezinslid*
€ 5
  • p/maand
  • * tot 20 jaar

Betaling van de contributie zal ingaan in de maand waarin de muzieklessen van start gaan of in de maand van de eerste repetitie waaraan het nieuwe lid deelneemt.

"Ontwaakt" streeft ernaar de repetities te laten leiden door vakbekwame mensen, zodat het (hoge) muzikale niveau van de gehele vereniging op peil blijft.

Informatie betreffende instrumenten

De instrumenten worden meestal door de vereniging ter beschikking gesteld. Nu is het wel zo dat er soms beperkte vrijheid is in de instrumentkeuze. Dit omdat bepaalde instrumenten van een soort niet te vaak kunnen voorkomen, bijvoorbeeld één drumstel en ook omdat wij helaas niet een onbeperkte hoeveelheid instrumenten van elke soort in voorraad hebben. Het kan dus voorkomen dat de er toch eerst op bijv. een ander instrument gespeeld moet worden omdat de vereniging het instrument van de eerste keuze niet meer in voorraad heeft.

Beschik je over een eigen instrument? Dan mag je deze uiteraard bespelen, echter voor de contributie / leskosten maakt dit geen verschil.

Bijkomende activiteiten

Eenmaal in het studieorkest, A-orkest of slagwerkgroep verwachten we aanwezigheid gedurende de gehele repetitie. Ben je een keer verhinderd dan graag even afmelden bij het bestuur.
Wanneer je in de genoemde onderdelen meespeelt zul je naast het wekelijks repeteren, concerten/shows en straatoptredens ook bijdragen aan overige evenementen t.b.v. de vereniging, zoals de jaarlijkse rommelmarkt of voor- en najaarsacties. Dit wordt uiteraard geheel in overleg gedaan.

 

Lid worden?

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

    Leden vanaf 20 jaarLeden tot 20 jaar (scholier)3e gezinslid4e gezinslid