‘Het Grote Muzieklab’ start weer vanaf 29 maart, maar wel op een hele speciale manier!

Ben jij benieuwd of het maken van muziek iets voor jou is? Dan ben je hier op de juiste plek! ‘Het Grote Muzieklab’ is namelijk een project waarin Muziekvereniging Ontwaakt jou gratis kennis laat maken met de muzikale wereld.

Dit keer doen we dat op een nog leukere manier, want binnenkort start de Kindermuziekweek! Daarom starten we op woensdag 29 maart van 13:30 tot 15:30 met een leuke middag met workshops waar je allerlei leuke dingen gaat doen en leren op het gebied van muziek. Ga dus mee ons ‘Muzieklab’ in en experimenteer erop los!

De Kindermuziekweek is een landelijk initiatief dat dit jaar plaatsvindt in de week van 24 maart t/m 2 april. Wij als muziekvereniging hebben ons verbonden aan dit initiatief omdat wij het belangrijk vinden dat meer kinderen in aanraking komen met muziek.

Wil je hier meer over weten? Lees dan de informatie op deze pagina. Twijfel je nu al niet meer, meld je dan direct aan via de knop hieronder.

Hopelijk zien we je binnenkort!

Waarschijnlijk heb je wel eens een fanfareorkest gehoord, misschien zelfs zonder dat je het doorhad. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? Op woensdagmiddag 29 maart van 13:30 tot 15:30 kom je hier achter. In deze muzikale middag vol met verschillende workshops, ga je onderzoeken of dit jou leuk lijkt. Of je nu allerlei instrumenten wilt uitproberen, gewoon lekker bezig wilt met wat ritmes of je wilt leren hoe je jezelf op een podium presenteert: bij ons ben je op de juiste plek! 

Als afsluiting ga je samen met de andere deelnemers op vrijdagavond 31 maart iets leuks laten zien tijdens ons voorjaarsconcert. Ook onze leerlingen en Experiband zullen meedoen, dus het belooft een leuke avond te worden!

En lijkt het je leuk genoeg? Dan doe je gewoon nog lekker drie lessen gratis mee tot de meivakantie om nog veel meer te leren! Deze lessen vinden plaats op 5, 12 en 19 april van 13:30 tot 14:15.

Het project is bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen en staat onder professionele begeleiding. We werken namelijk samen met Stichting TacT Muziek, gespecialiseerd in het aanbieden van muziekopleidingen en scholenprojecten. Projecten als deze kunnen wij gratis aanbieden aan de jeugd van Hattem door de hulp van Stichting Jeugd Support Ontwaakt.

Stel, je vindt het na ‘deze lessen ‘Het Grote Muzieklab’ helemaal te gek om muziek te maken en je wilt graag verder… wat dan?

Nou, dan biedt Muziekvereniging Ontwaakt een vervolgprogramma aan met proeflessen. Je gaat tot de zomervakantie eens per week oefenen met alle andere doorstromers om nog veel meer te leren en krijgt een instrument mee naar huis om te oefenen! Het doel van dit vervolgprogramma is om te ontdekken of jij tot een instrumentkeuze kan komen en daarna bij onze vereniging in het opstap-orkest wilt komen spelen.

Wil je je aanmelden?

Tof dat je mee wilt doen! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: deze editie van Het Grote Muzieklab zit helemaal vol. Je kunt nog wel je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op zodra er een nieuwe editie start.

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via muzieklab@ontwaakthattem.nl

    Tijdens deelname wordt er beeldmateriaal gemaakt, wat uitsluitend door Muziekvereniging Ontwaakt verwerkt en gebruikt wordt voor social media, website of krant.

    Muziekvereniging Ontwaakt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gebruikt deze alleen voor doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt. We werken voor onze muziekopleiding samen met derden, waarmee deze gegevens gedeeld worden t.b.v. lesgerelateerde zaken en/of calamiteiten. Lees voor meer informatie ons privacybeleid