‘Het Grote Muzieklab’ start weer vanaf 27 september, maar wel op een hele speciale manier!

Ben jij benieuwd of het maken van muziek iets voor jou is? Dan ben je hier op de juiste plek! ‘Het Grote Muzieklab’ is namelijk de plek waarin Muziekvereniging Ontwaakt jou gratis kennis laat maken met de muzikale wereld.

Dit keer doen we dat op een nog leukere manier, want binnenkort staat KLEURRIJK op onze agenda! Een hele gave show, waar we muziek gaan verbinden aan beeldende kunst. Daarom starten we op woensdag 27 september van 13:30 tot 16:00 uur met een gave middag waar je niet alleen op een instrument gaat spelen, maar waar je ook samen een mooi deuntje gaat bedenken en opnemen in de Muzieklab Studio! Van dit deuntje maak je ook samen een muzikaal kunstwerk dat op 14 oktober tentoongesteld gaat worden tijdens KLEURRIJK | De Muzikale Hanzebeleving. Ga dus mee ons ‘Muzieklab’ in en experimenteer erop los!

Wil je meer weten over ons Muzieklab? Lees dan de informatie op deze pagina. Twijfel je nu al niet meer, meld je dan direct aan via de knop hieronder. Maar let op: wacht niet te lang, want er zijn slechts 30 plekken beschikbaar. Bij te veel aanmeldingen plaatsen we jou op de reservelijst.

Hopelijk tot binnenkort! #wegaanjezien

Waarschijnlijk heb je wel eens een fanfareorkest gehoord, misschien zelfs zonder dat je het doorhad. Maar wat is dat nu eigenlijk precies? In Het Grote Muzieklab kom je hier achter! In een muzikale workshop middag op woensdag 27 september ga je onderzoeken of dit jou leuk lijkt. Of je nu allerlei instrumenten wilt uitproberen, gewoon lekker bezig wilt met wat ritmes of je wilt leren hoe je jezelf op een podium presenteert: bij ons ben je op de juiste plek! 

Als afsluiting ga je samen met de andere deelnemers op vrijdagavond 29 september een leuke avond beleven tijdens de KLEURRIJK Kids Night. Ook onze leerlingen, de Experiband en onze slagwerkgroep zullen meedoen, dus het belooft een hele leuke avond te worden!

En lijkt het je leuk genoeg? Dan doe je gewoon nog lekker drie lessen gratis mee tot de herfstvakantie om nog veel meer te leren! Deze lessen vinden plaats op 4, 11 en 18 oktober van 13:30 tot 14:15.

Het project is bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen en staat onder professionele begeleiding. We werken namelijk samen met Stichting TacT Muziek, gespecialiseerd in het aanbieden van muziekopleidingen en scholenprojecten. Het Grote Muzieklab bieden wij gratis aan door de hulp van Stichting Jeugd Support Ontwaakt.

Stel, je vindt het na ‘Het Grote Muzieklab’ helemaal te gek om muziek te maken en je wilt graag verder… wat dan?

Nou, dan biedt Muziekvereniging Ontwaakt een vervolgprogramma aan met proeflessen. Je gaat tot de kerstvakantie eens per week oefenen met alle andere deelnemers om nog veel meer te leren en krijgt een instrument mee naar huis om te oefenen! Het doel van dit vervolgprogramma is om te ontdekken of jij tot een instrumentkeuze kan komen en daarna bij onze vereniging in het opstap-orkest wilt komen spelen.

Wil je je aanmelden?

Tof dat je mee wilt doen! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: nieuwe aanmeldingen krijgen voorrang. Heb je al eens eerder deelgenomen aan Het Grote Muzieklab, dan kan het zijn dat we jou bij te veel aanmeldingen op de reservelijst plaatsen.

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via muzieklab@ontwaakthattem.nl

    Tijdens deelname wordt er beeldmateriaal gemaakt, wat uitsluitend door Muziekvereniging Ontwaakt verwerkt en gebruikt wordt voor social media, website of krant.

    Muziekvereniging Ontwaakt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gebruikt deze alleen voor doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt. We werken voor onze muziekopleiding samen met derden, waarmee deze gegevens gedeeld worden t.b.v. lesgerelateerde zaken en/of calamiteiten. Lees voor meer informatie ons privacybeleid