Leuk dat je komt kijken bij ‘Het Grote Muzieklab’!

Ben jij benieuwd of het maken van muziek iets voor jou is? Dan ben je hier op de juiste plek! ‘Het Grote Muzieklab’ is een project waarin Muziekvereniging Ontwaakt jou gratis kennis laat maken met de muzikale wereld. Wil je hier meer over weten? Lees dan de informatie op deze pagina. Twijfel je nu al niet meer, meld je dan direct aan via de knop hieronder.

Hopelijk zien we je binnenkort!

Door mee te doen met ‘Het Grote Muzieklab’ kun jij in een aantal gratis lessen gaan ontdekken of jij het leuk vindt om muziek te gaan maken. Je gaat verschillende blaas- en slagwerkinstrumenten bespelen, noten lezen, ritmes klappen, maar het allerbelangrijkste: je gaat leren hoe leuk het is om samen met je vrienden muziek te maken.

Het project is bedoeld voor kinderen uit de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen en staat onder professionele begeleiding. We werken namelijk samen met Stichting TacT Muziek, gespecialiseerd in het aanbieden van muziekopleidingen en scholenprojecten.

Het Grote Muzieklab is een naschools project wat na de zomervakantie 2023 weer gaat starten. Op een aantal woensdagmiddagen van 13:30 tot 14:15 uur kom je bij ons langs om kennis te maken met allerlei instrumenten! Daarna oefenen wat leerlingen van ons en kun je ook daar eens een kijkje nemen. Als afsluiting van het project ga je samen met je vrienden laten horen wat je al geleerd hebt en je bent altijd welkom om op een donderdagavond te komen kijken waar wij oefenen én om kennis te maken met onze Experiband.

Stel, je vindt het na deze lessen helemaal te gek om muziek te maken en je wilt graag verder… wat dan?

Nou, dan biedt Muziekvereniging Ontwaakt een vervolgprogramma aan met proeflessen. Je gaat eens per week oefenen met alle andere doorstromers en nog meer leren over muziek maken! Het doel van dit vervolgprogramma is om te ontdekken of jij tot een instrumentkeuze kan komen en daarna bij onze vereniging in het opstap-orkest wilt komen spelen.

Wil je je aanmelden?

Tof dat je mee wilt doen! Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: we starten pas na de zomervakantie weer met een volgend Muzieklab. Door het formulier in te vullen kom je alvast op de lijst en nemen wij t.z.t. contact met je op.

Vragen met een * zijn verplicht om in te vullen.

Heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op via muzieklab@ontwaakthattem.nl

    Tijdens deelname wordt er beeldmateriaal gemaakt, wat uitsluitend door Muziekvereniging Ontwaakt verwerkt en gebruikt wordt voor social media, website of krant.

    Muziekvereniging Ontwaakt hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens en gebruikt deze alleen voor doeleinden waarvoor deze zijn verstrekt. We werken voor onze muziekopleiding samen met derden, waarmee deze gegevens gedeeld worden t.b.v. lesgerelateerde zaken en/of calamiteiten. Lees voor meer informatie ons privacybeleid