Jeugd Support Ontwaakt ondersteunt Ontwaakt financieel met als prioriteit de jeugd, onder het motto ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’. Door het inzamelen van geld en het aannemen van schenkingen bouwt de stichting een kapitaal op dat vooral geïnvesteerd wordt in de jeugd van de vereniging. Denk daarbij aan bijvoorbeeld een bijdrage in de kosten van de opleiding, in de aanschaf of vervanging van instrumenten of het ondersteunen van een jeugdevenement. Veel is mogelijk.

Voor een bedrag van € 2,50 per maand of € 30,- per jaar, kunt ook U deelnemer zijn van Jeugd Support Ontwaakt. Door deel te nemen aan Jeugd Support Ontwaakt stimuleert u de jeugd in aanraking te komen met muziek maken en dat te blijven doen bij Ontwaakt. Meld u daarom aan als deelnemer van de Club van Zestig, zodat we ons samen in kunnen zetten voor de jeugd.

De voorzitter van de Club van Zestig, Harmen Lebbink, overhandigt een nieuwe trompet aan jeugdlid Kaat Uffing.

Wilt u lid worden van Jeugd Support Ontwaakt? Neem contact op met de secretaris Marloes Olthof via clubvanzestig@ontwaakthattem.nl of vul hieronder uw gegevens in. Alvast bedankt namens de jeugdleden van Ontwaakt!

Donateur worden?

Wilt u donateur worden van de Club van Zestig? Vult u dan het formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.